Wil je van je auto af? wij halen je auto op!
  Vul uw tellerstand in:


  Naam


  Telefoonnummer

  Uw voordelen

  • Verkoop uw auto veilig en snel
  • Een realistische, marktconforme prijs
  • Wij halen persoonlijk de auto bij u op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw auto aanmelden

  Vaak gestelde vragen: verkopen van uw kapotte auto

  vragen faqMensen die hun kapotte auto verkopen willen, hebben vaak nog wat vragen. Hier de antwoorden op vaak gestelde vragen.

  Welke autopapieren en verdere spullen heb ik nodig?

  Om uw auto te kunnen verkopen, heeft u deze originele documenten nodig:

  • Volledig kentekenbewijs. (D.w.z. afhankelijk van de datum van uitgifte deel 1, 2 en 3, of deel 1A, 1B en 2, of kentekencard met tennaamstellingscode).
  • De onderhoudsboekjes, APK-papieren, het NAP-pas en de handleiding
  • De autosleutel, de reservesleutel en eventueel de sleutel van de tankdop als dat een andere is

  Welke informatie heeft u nodig over mijn kapotte auto?

  Naast basisinformatie over de auto, zoals merk, type, kenteken en bouwjaar, willen we ook weten wat het defect is of wat voor schade de auto heeft. Eventueel kunt u ons foto’s sturen waarop we de schade kunnen zien. Op basis daarvan doen wij u een reëel bod.

  Kan ik nog geld krijgen voor mijn kapotte auto?

  Jazeker. Nadat u telefonisch duidelijk heeft aangegeven om wat voor schade het gaat, samen met verdere informatie over de auto, kunnen onze inkopers u een reëel bod doen, waarvoor u de auto aan ons kunt verkopen. Afhankelijk van het merk en type van de auto en afhankelijk van de schade die de wagen heeft of het defect, kunnen we bepalen voor welke prijs we de auto van u willen kopen.

  Zijn er kosten aan verbonden?

  Nee, er zijn bij ons geen kosten verbonden aan het verkopen van uw kapotte auto. Het bod is vrijblijvend, en onze ophaalservice is gratis. Meer info hierover vindt u op de pagina Uw auto gratis verkopen, kan dat?.

  Koopt u ook auto’s in die niet APK gekeurd zijn?

  Ook een auto zonder keuring of met een verlopen APK kan worden aangeboden aan ons. En een auto voor de deur waarvan de APK al is verlopen of die is afgekeurd, kan u een fikse boete opleveren. Het is dus begrijpelijk dat u de auto wilt verkopen. Bel ons gerust om uw situatie en wensen met ons door te spreken, zodat we u een bod kunnen doen.

  Kopen jullie ook auto’s met schade?

  Ook auto’s die schade hebben, bijvoorbeeld carrosserieschade, kopen wij in. Wanneer u de auto met schade niet meer wilt of kunt laten repareren, kunt u deze maar beter zo snel mogelijk verkopen, zodat u van de kosten af bent, zoals de wegenbelasting en verzekering. U hoeft dan niet met de auto te adverteren. En we halen hem bij u op! Een schadeauto kunt u op dezelfde manier aanmelden als andere auto’s, via het aanmeldformulier of telefonisch.

  Kopen jullie ook sloopauto’s?

  Ja, wij kopen ook sloopauto’s op, niet alleen auto’s die nog gebruikt kunnen worden. Overigen wordt 95% van een sloopauto hergebruikt! Goed om te weten, dat wij de bij ons aangesloten autoslopers aangesloten zijn bij branchevereniging ARN. ARN is dé recyclingexpert in de mobiliteitsbranche. Samen met de keten zorgt de ARN ervoor dat meer dan 95% van de auto wordt gerecycled en nuttig toegepast. Dus ook u kunt u uw sloopauto een goede herbestemming geven. En u krijgt er nog geld voor ook. Bel direct 085 7600144.