Een auto gratis verkopen, kan dat?

Ja, dat kan. Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan het verkopen van uw auto. Bedenk wel dat dit niet overal zo is. Uw auto gratis verkopen is niet overal even evident!

Pas hiermee op, dit kost u geld

auto gratis verkopenOp veel websites, zoals Marktplaats, moet u betalen om uw auto te adverteren, om deze te kunnen verkopen. U moet dan eerst zelf foto’s maken, een goede advertentietekst maken met alle details over de auto, dan beslissen of geïnteresseerden via telefoon of e-mail of allebei contact met u kunnen opnemen, vaste prijs of bieden,…? En welke prijs moet erop? Niet te hoog, want dan duurt het veel te lang, maar ook niet te laag, want u wilt natuurlijk wel zoveel mogelijk voor uw tweedehands auto krijgen. Vervolgens krijgt u dan allerlei mensen aan de deur die de auto willen zien, een proefrit maken, gaan onderhandelen, enzovoort. Al bij al veel moeite en rompslomp.

Het is ook mogelijk uw auto te verkopen aan een auto inkoopbedrijf, waarvan u vast wel eens advertenties heeft gezien of radioreclame heeft gehoord. Pas hiermee goed op, want sommige van deze bedrijven doen géén vrijblijvend bod op uw auto. Ze zetten in hun kleine lettertjes dat u een boete of kosten moet betalen als ze een bod op uw auto hebben uitgebracht en u besluit dat u de auto toch niet aan hen wilt verkopen. En dat dan ook nog, nadat u naar een van hun vestigingen toe moest gaan, om de auto te laten taxeren.

Bij ons kunt u wel uw auto gratis verkopen

  • Wanneer wij u een prijs noemen voor uw auto, dan is dit bod gebaseerd op de informatie die u ons zelf geeft. Vandaar dat wij graag zoveel mogelijk details over de auto willen weten. Niet alleen het merk en type, de eventuele opties en accessoires, maar ook over de staat van de wagen. Als u een schade heeft, beschrijf deze schade dan eerlijk. We kunnen u dan een richtprijs geven die reëel is. Het staat u vrij te beslissen of u erop wilt ingaan of niet. U hoeft ons in geen geval kosten te betalen.
  • Als wij met u een prijs overeenkomen, dan hoeft u nergens heen te gaan met de auto. Wel zo handig, zeker als u een kapotte auto verkopen wilt. Wij hebben een eigen ophaalservice en komen de wagen gratis ophalen op een plaats, dag en tijd die u schikken.
  • Bij het ophalen van de auto ontvangt u direct de RDW-vrijwaring, en het afgesproken bedrag, van de chauffeur. Ook hieraan zijn geen kosten verbonden.

Kortom

Overweeg de voor- en nadelen van het aanbieden van uw auto bij ons. Bel gerust, of vul het aanmeldformulier in. Na ontvangst daarvan bellen wij u terug. We hebben wat gegevens nodig van uw auto, zoals kenteken, merk, type, kilometerstand, en eventuele schade of mankementen. We willen graag zoveel mogelijk relevante informatie over de auto en over de schade of het mankement, om u een realistisch prijs te kunnen doorgeven. Aarzel niet, en neem vandaag nog contact met ons op.