Gratis waardebepaling auto zonder registratie
  Vul uw tellerstand in:


  Naam


  Telefoonnummer

  SNEL EN GRATIS WAARDEBEPALING

  EERLIJKE PRIJS VOOR UW AUTO

  SNELLE EN DUIDELIJKE OVERDRACHT

  Wil je van je Toyota af? wij halen je bus in Friesland op!
   Vul uw tellerstand in:


   Naam


   Telefoonnummer

   Uw voordelen

   • Verkoop uw Toyota veilig en snel
   • Een realistische, marktconforme prijs
   • Wij halen persoonlijk de bus bij u in Friesland op
   • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
   • 24 uur per dag uw bus aanmelden

   Snel en makkelijk direct uw Toyota bus verkopen in Friesland?

   Uw Toyota bus verkopen in Friesland zonder gedoe, maar snel, correct en discreet, dat kan! Bij DE inkoper van alle soorten auto’s en andere voertuigen. We kopen ook bedrijfsauto’s en bussen in. Als u van een bestelbus af wilt dan kunt u de wagen bij ons aanmelden voor een bod. We doen dagelijks zaken met bedrijven en particulieren die een bus willen verkopen. We halen ze op in heel Nederland, we betalen direct uit en we regelen de RDW-vrijwaring.

   Toyota bus verkopen
   Overweegt u een andere bus aan te schaffen en wilt u de huidige Toyota verkopen in Friesland?
   Stopt u met uw bedrijf of is uw wagenpark toe aan vervanging? U heeft uw redenen om een of meerdere bussen te willen verkopen. Zoekt u een inkoopbedrijf dat geld biedt voor uw huidige Toyota bus? Dan bent u op de goede website.

   We zijn ook geinteresseerd in uw Toyota bus

   Of het nu om een personenwagen gaat, om een vrachtwagen, een bestelbus, een pick-up, of wat voor bedrijfswagen dan ook, wij hebben interesse. Ook als u meerdere voertuigen tegelijk wilt verkopen kunt u bij ons terecht. Het voertuig hoeft niet persé gekeurd te zijn of in goede staat. Wij hebben interesse in ex-leaseauto’s, busjes, bestelauto’s en vrachtauto’s, met en zonder schade, met en zonder APK, loop of sloop, ongeacht de conditie van het voertuig, ongeacht bouwjaar, merk of type.

   Ervaring en expertise

   Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen we een goede prijs bieden voor uw bus die marktconform is. Met dezelfde service die we bieden wanneer we personenwagens inkopen, kopen we ook busjes en bussen in. Onze expertise gaat van personenwagens met en zonder schade tot campers, bestelbussen en andere bedrijfswagens. Neemt u vandaag nog contact op met onze inkoopafdeling en laat u inlichten over de mogelijkheden.

   Toyota met defect of mankement?

   Niet alleen voor een bus die in goede conditie is krijgt u van ons een bod. Ook voor een auto, bus of vrachtwagen met een een defect of mankement, bijvoorbeeld een defecte motor of versnellingsbak, brand- of waterschade, of een ander defect. Dit is geen probleem. Met schade en defecten kunt u ook uw Toyota bus verkopen. Ook dan kunt u uw voertuig aanmelden voor een bod, en ook deze wagens halen wij gratis op door het hele land.

   Niet adverteren, geen geregel, geen gedoe, wel uw Toyota bus verkopen in Friesland

   Onze klanten vinden het vooral erg handig dat ze niet hoeven te adverteren met hun voertuig. Ze krijgen ook geen kijkers aan de deur, of telefoontjes of mailtjes van geinteresseerden. Ze verkopen hun voertuig discreet en besparen zichzelf veel moeite en tijd. Door uw bus bij ons aan te melden voor verkoop gaat het sneller en gemakkelijker. aan te melden bij ons gaat alles veel makkelijker en sneller. We spreken een prijs af, we halen de wagen(s) op waar en wanneer het u schikt, we betalen direct en u ontvangt ook meteen de vrijwaring. Dan wordt de wegenbelasting direct stopgezet en hoeft u alleen nog de verzekering van de bus op te zeggen. Zo eenvoudig kan het zijn!

   Hoe werkt het

   1. Aanmelden van uw bus voor een bod

   Bel ons op 085 – 76 00 144 en u krijgt direct uitleg van een van onze inkopers over de mogelijkheden. Of meld uw bus online aan en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
   Op basis van uw informatie over het voertuig krijgt u van ons in overleg een indicatie bod. Indien dat bod u bevalt gaan we verder naar stap 2.

   2. Taxatie van uw Toyota bus op locatie

   Aan de hand van de overeengekomen richtprijs komen wij gratis bij u langs in Friesland. Bij deze bezichtiging kunnen we de daadwerkelijke verkoopprijs overeenkomen. Vervolgens gaan we verder naar stap 3.

   3. Ophalen, vrijwaren en contant afrekenen

   De bestelbus wordt opgehaald op een afgesproken plaats, datum en tijdstip, die u schikken. U ontvangt dan van ons direct een meldcode voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering. De bestelbus wordt ter plekke gevrijwaard zodat de wegenbelasting wordt gestopt. En u ontvangt contant het afgesproken bedrag van de chauffeur.

   Zo makkelijk en snel kan uw bestelbus verkopen zijn!

   LL SERVICES

   LOGISTIC SERVICE

   Maecenas enim diam euismod non pretium vel gravida nec leo donec semper metus auctor scelerisque sed est erat duis felis nec niche…


   Read More

    

    

   Image #1

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


   Image #2

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


   Image #3

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


   Image #6

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


   Image #1

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

   OUR Fleet

   Maecenas enim diam euismod non pretium vel gravida nec leo donec semper metus auctor scelerisque sed est erat duis felis nec felis posuere tincidunt auctor risus hac habitasse platea dictumst curabitur dolor pharetra idin elit commodo tincidunt nunc proin feugiat consequat turpis vehicula urna sit amet phasellus lacinia tellus sit amet laoreet contetur

   ALL SERVICES

   GLOBAL PARTNERS