Wil je van je auto af? wij halen je auto op!


  Vul uw tellerstand in:

  Naam

  Telefoonnummer

  Uw voordelen

  • Verkoop uw auto veilig en snel
  • Een realistische, marktconforme prijs
  • Wij halen persoonlijk de auto bij u op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw auto aanmelden

  Sloopauto verkopen

  Mocht u een auto hebben die zijn beste tijd gehad heeft, die niet meer door de keuring is gekomen, of die een schade, defect of mankement heeft wat zodanig is, dat de auto rijp is voor de sloop, dan kunt u aan ons uw sloopauto verkopen.

  Of misschien weet u het niet, of de auto wel of niet naar de sloop moet. Of u weet niet of het beter is de schade of het defect te laten repareren, of dat de auto verkopen een betere optie is? Bel ons hierover, en u krijgt van ons een eerlijk en professioneel advies. Als het naar onze mening beter is de auto te verkopen dan nog te laten repareren, dan krijgt u een bod op uw auto van onze inkopers.

  Uw sloopauto verkopen tegen een aantrekkelijke vergoeding

  Bij ons kunt u terecht voor het aanbieden van uw sloopauto, schadeauto of kapotte auto. In veel gevallen kan uw sloopauto nog een zeer aantrekkelijke vergoeding opleveren.
  Heeft u een auto die wellicht nog niet helemaal rijp is voor de sloop, maar wilt u deze toch verkopen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  sloopauto verkopen

  Aanmelden kan op 2 manieren

  • Uw sloopauto telefonisch aanbieden

   Als u ons belt ontvangt u direct, op basis van de informatie die u ons in het gesprek doorgeeft, een bod op uw auto van één van onze inkopers. Indien akkoord maken we een ophaalafspraak maken met u, voor één van onze chauffeurs, op een dag en tijdstip die u het beste uitkomen. Wij halen auto’s doorgaans binnen 48 uur op, en in sommige gevallen zelfs dezelfde dag.

  • Uw sloopauto vrijblijvend online aanmelden

   Uw sloopauto vrijblijvend online aanmelden op deze pagina werkt sneller en bespaart u de belkosten. Na de aanmelding staat uw sloopauto al bij ons in het systeem en worden de benodigde gegevens alvast door ons aangevuld met de gegevens van de RDW.
   We bellen u dan z.s.m. terug om eventuele aanvullende gegevens met u te besproken. We doen dan ook direct een bod op uw sloopauto.
   Bij ons is het afgesproken bedrag ook het daadwerkelijke bedrag wat u contant krijgt uitbetaald van de chauffeur! En uiteraard krijgt u ook direct een RDW vrijwaring.

  Uw auto op laten halen

  Heeft u niet de mogelijkheid om zelf uw sloopauto naar de lokale autosloperij te brengen? Geen zorgen! Wij bieden eigenaren van een sloopauto immers de mogelijkheid om de auto te laten ophalen. Met andere woorden, zit u met een auto die naar de sloop moet, dan is het een aanrader om contact met ons op te nemen.
  Gaat u akkoord met het bod dat is uitgebracht op uw sloopauto, dan wordt uw sloopauto op een afgesproken tijdstip opgehaald, dus wanneer het u schikt. De plaats van ophaling wordt ook afgesproken. Dit kan bij u thuis, of desgewenst op een andere adres als de auto niet thuis staat. U ontvangt ter plekke de contante betaling voor uw sloopauto en officiële RDW-vrijwaring. Razendsnel online uw sloopauto verkopen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

  Een auto verkopen is al lastig op zich. Maar als een auto schade heeft of total loss is verklaard, en rijp is voor de sloop, dan wordt het nog moeilijker. U kunt er immers niet meer mee de weg op gaan om zelf naar sloperijen of garagebedrijven te rijden. Wij komen uw auto gratis ophalen. En u krijgt ook nog een net bedrag voor de restwaarde van de auto.

  Ons netwerk

  Wij doen alleen zaken met sloopauto inkoop bedrijven die RDW-erkend zijn. Ons netwerk bestaat uit autosloperijen die ervoor zorgen dat sloopauto’s netjes en milieuvriendelijk worden gedemonteerd en gerecycled.

  Vroeger ging dat anders. Toen werden voertuigen als auto’s en motoren niet altijd even zorgvuldig gesloopt. Accu’s en andere onderdelen werden gebruikt heronderdelen en de rest ging op de schroothoop. Tegenwoordig gebeurt dit professioneel, met goed gereedschap en een gedegen training. De bij ons aangesloten autoslopers zijn dan ook aangesloten bij branchevereniging ARN. ARN is dé recyclingexpert in de mobiliteitsbranche. Samen met de keten zorgt de ARN ervoor dat meer dan 95% van de auto wordt gerecycled en nuttig toegepast.

  Milieuverantwoorde recycling

  Auto’s waarvan de motor kapot is, de APK is verlopen of die total loss zijn verklaard, bieden wij aan bij bedrijven die deze auto’s demonteren en verwerken. Onderdelen die nog waarde hebben, worden opnieuw verhandeld en de rest van de auto wordt gerecycled. Tegenwoordig wordt meer dan 95% van een auto hergebruikt. De resterende 15% gaat door de shredder. Dus ook u kunt u uw sloopauto een goede herbestemming geven. En u krijgt er nog geld voor ook. Bel direct 085 7600144.