Wil je van je Skoda-Citigo af? wij halen je Skoda-Citigo op!
  Vul uw tellerstand in:


  Naam


  Telefoonnummer

  Uw voordelen

  • Verkoop uw Skoda-Citigo veilig en snel
  • Een realistische, marktconforme prijs
  • Wij halen persoonlijk de Skoda-Citigo bij u op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw Skoda-Citigo aanmelden

  Skoda-Citigo verkopen

  Skoda-Citigo verkopenBij ons kunt u terecht als u uw auto wilt verkopen. Citroen C1, Toyota Aygo, Peugeot 107, Fiat 500, Volkswagen Up, Volkswagen Polo, noem maar op! Bij Van je auto af kunnen alle merken auto aangeboden worden voor een marktconform bod. We halen ook alle merken auto op door heel Nederland, en u ontvangt meteen contant geld en de vrijwaring. Alles wordt netjes en snel geregeld.

  U wilt uw particuliere Skoda-Citigo verkopen?

  Misschien heeft u een andere auto aangeschaft bij de autodealer, en krijgt u niet veel terug bij inruil voor uw huidige auto. U zou ermee kunnen adverteren, maar dat geeft een hoop rompslomp. Mailtjes, telefoontjes, kijkers, proefritten, en daar heeft u misschien helemaal geen tijd voor, of geen zin in.

  U heeft een Skoda-Citigo in goede staat, maar wilt deze toch zo snel mogelijk verkopen?

  Wij kunnen u daarbij helpen en we kopen alle merken auto’s, dus u kunt uw Skoda-Citigo verkopen aan ons. Het enige wat u hoeft te doen, is ons bellen of online het aanmeldformulier in te vullen en de rest wordt voor u geregeld. Binnen 24 uur weet u wat u voor uw auto kunt krijgen en wanneer uw Skoda-Citigo kan worden opgehaald. U krijgt een eerlijk bod voor uw auto en de verdere afhandeling is in betrouwbare handen.

  Eenvoudig en snel uw Skoda-Citigo verkopen

  Het verkopen van uw Skoda-Citigo aan Van je auto af gaat eenvoudig en snel. U belt een van onze inkopers en bespreekt uw situatie en wensen. U geeft ons informatie over uw auto en op basis daarvan doen wij in overleg een reëel bod.

  Een nog snellere manier is om uw auto online aan te melden. Wij hebben dan de basisgegevens van uw auto al in ons systeem, en kunnen tijdens het telefoongesprek meer tijd nemen om de verkoopprijs of ophaaldetails met u te bespreken.