Na 43 jaar gestolen auto terug

 In Nieuws

Wil je van je auto af? wij halen je auto op!
  Vul uw tellerstand in:


  Naam


  Telefoonnummer

  Uw voordelen

  • Verkoop uw auto veilig en snel
  • Een realistische, marktconforme prijs
  • Wij halen persoonlijk de auto bij u op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw auto aanmelden

  Toen de Amerikaanse Terry Dietrich als tiener in 1972 haar droomauto kocht, een blauwe Corvette Stingray, kon ze haar geluk niet op. “I loved every minute of it”, aldus Terry. Maar de blijdschap duurde maar een half jaar, want toen werd de auto gestolen van de parkeerplaats van haar kantoor. De politie gaf haar weinig hoop dat ze de auto nog zou terug zien. “Ik vond het zo erg, ik heb er een paar jaar over gedaan om er overheen te komen” vertelt Terry aan de media.

  corvette stingrayMaar in oktober vorig jaar kreeg ze zomaar opeens een telefoontje van iemand uit de staat Georgia, die haar vertelde dat de auto gevonden was in North Carolina.
  Er was echter een probleempje, de auto was niet meer van haar. Dit omdat de verzekering haar de gestolen auto vergoed had. Maar onlangs kreeg Terry een aangename verrassing. De verzekeringsmaatschappij gaf haar toch de auto terug. Haar toenmalige verzekeringsagent, die al met pensioen is, kwam nog een dagje in actie, om Terry haar Stingray te overhandigen op haar 62e verjaardag.

  Terry is dolgelukkig met deze verrassing. Het ziet er zo vertrouwd uit, en de auto klinkt ook nog hetzelfde als toen. Verder zei ze “Ik weet dat het een oude auto is, maar ik ben ook oud. En nu gaan we samen oud worden.

  Recent Posts
  bijtelling 2016apk verlopen