Wil je van je auto af? wij halen je auto op!
  Vul uw tellerstand in:


  Naam


  Telefoonnummer

  Uw voordelen

  • Verkoop uw auto veilig en snel
  • Een realistische, marktconforme prijs
  • Wij halen persoonlijk de auto bij u op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw auto aanmelden

  Kapotte bedrijfswagen verkopen

  Ook een kapotte bedrijfswagen verkopen kan bij ons. We hebben interesse in bestelwagens, busjes, en ook vrachtwagens, met en zonder schade, met en zonder APK, loop of sloop.

  Gaat u met uw bedrijf stoppen en wilt u daarom van een bedrijfsauto, bestelauto of bestelbus af? Of misschien is het wagenpark van uw bedrijf aan verversing toe en wilt u daarom zelfs meerdere bedrijfsvoertuigen weg doen. Allemaal goede redenen om een of enkele bedrijfsvoertuigen te willen verkopen.

  Bedrijfsauto met schade of een defect

  kapotte bedrijfswagen verkopenWellicht zit u met een bedrijfsauto met schade, of met een defect. Bijvoorbeeld een auto of bus waarvan de koppakking kapot is, of de transmissie, of de distributieriem is gebroken. Een defecte katalysator of kapotte turbo komen ook dikwijls voor, of een kapot motorblok. Vaak zijn dit schade’s en defecten waarvan de reparatiekosten behoorlijk kunnen oplopen. Vooral als de bedrijfswagen al wat ouder is, kan het zijn dat de reparatie te duur is in verhouding tot de waarde van de wagen. We kunnen het goed begrijpen dat u de bedrijfsauto dan liever verkoopt en op zoek gaat naar een andere.

  Meld uw bedrijfswagen vrijblijvend aan voor een bod

  U geeft ons het merk, type, bouwjaar, het kenteken en de kilometerstand door, en wat de schade of het mankement aan uw bedrijfswagen is. Onze inkopers kunnen u dan meteen een bod geven waarvoor u de kapotte bedrijfswagen verkopen kunt aan Auto Inkoop Scheffer.

  Ophalen kapotte auto

  U hoeft niet zelf ergens heen te rijden met de kapotte bedrijfsauto, of iemand op pad te sturen.

  Als u ons bod aantrekkelijk vindt maken we een afspraak voor een taxatie op locatie, waarbij de definitieve prijsafspraak gemaakt wordt. Na deze prijsafspraak wordt de bedrijfswagen opgehaald door onze eigen transport dienst. Bij u op het bedrijf, op een datum en tijd die u passen. Op dat moment wordt de wagen meteen gevrijwaard, en u ontvangt direct het geld van de chauffeur die de wagen komt ophalen.

  Aarzel niet

  Aarzel niet, bel ons of vul het aanmeldformulier in. Het is gratis en vrijblijvend. Zo weet u snel waar u aan toe bent, en kan alles snel en efficiënt geregeld worden.