kapotte auto verkopen

Kan ik ook mijn kapotte auto verkopen ?

Uw kapotte auto verkopen kan, geen enkel probleem ! Het kan zelfs snel, betrouwbaar en efficiënt.
Hoe werkt het bij ons:

Stap 1Kapotte auto vandaag verkopen.

 Bel ons op 085 – 76 00 144 en u krijgt direct uitleg over de mogelijkheden.

 Of meld uw auto online aan en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Op basis van uw informatie over de auto krijgt u van één van onze inkopers in overleg een indicatie bod. Indien dat bod u bevalt gaat u verder naar stap 2.

 

Stap 2Taxatie van uw auto op locatie.

 Aan de hand van de overeengekomen richtprijskomen wij gratis bij u langs.

 Bij bezichtiging op locatie om de daadwerkelijke verkoopprijs bij u vast te stellen, komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen bod.

Vervolgens gaan we verder naar stap 3.

 

Stap 3Online vrijwaren en contant afrekenen. 
De auto wordt opgehaald op afgesproken plaats, datum en tijdstip. U ontvangt dan:

 direct een meldcode voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering. De auto wordt ter plekke gevrijwaard.

 contant het afgesproken bedrag van de chauffeur.

 

auto aanmelden

Fout: Contact formulier niet gevonden.

RDW erkend

rdw erkend

7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur

   085-7600144
   06-51493536

Uw kapotte auto verkopen

Overweegt u een andere auto aan te schaffen of heeft u al een andere, en wilt u van de huidige auto af? Zoekt u een auto inkoop bedrijf dat geld biedt voor uw kapotte auto? Dan bent u op de goede website. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk stellen ons in staat om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw auto. Wij kopen auto’s in, ook auto’s die schade of een defect hebben. Een kapotte auto verkopen is dus geen enkel probleem! Ook hebben we expertise op het gebied van inkoop van schadeauto’s. Neemt u vandaag nog contact op met onze inkoopafdeling en laat u informeren over de mogelijkheden voor het verkopen en laten ophalen van uw auto.

auto aanmelden kapotte auto verkopen

Auto’s met defecten of mankementen

Bij ons kunt u elke auto aanbieden, of deze nu (carrosserie)schade heeft, of een defect of mankement, bijvoorbeeld een kapotte koppakking, een motorisch defect, een defecte katalysator, een versnellingsbak die kapot is, een gebroken distributieriem, een mankement in het motormanagement, een auto met brand- of waterschade, of een ander defect. Dit is geen probleem. Ook dan kunt u uw auto aanmelden voor een bod, en om deze gratis te laten ophalen in heel Nederland.

auto aanmelden kapotte auto verkopen

Alle merken auto’s

We hebben interesse in auto’s van alle merken. Als opkoper van auto’s zijn we geïnteresseerd in elk type en elk merk auto, oude en jonge, goed lopende, auto’s die tip top in orde zijn, auto’s die kapot zijn of schade hebben, auto’s zonder APK en auto’s met APK. Alles is welkom. We ontvangen graag uw aanmelding, zodat we een bod op uw auto kunnen doen.

Kapotte auto verkopen

Dus een kapotte auto verkopen kan, een auto zonder APK verkopen kan, een auto met schade verkopen kan ook! Geen probleem, gewoon even bellen of het aanmeldformulier invullen, en u hoort van ons wat de auto waard is. Vraagt u zich af, wat krijg ik voor mijn auto, dan kunt u het antwoord op die vraag vandaag nog horen.

auto aanmelden kapotte auto verkopen

Auto gratis verkopen

auto aanmelden kapotte auto verkopen

Aarzel niet, meld hem aan. Uw tweedehands auto gratis verkopen is bij ons mogelijk, in tegenstelling tot de auto verkoop websites waar u moet betalen voor een advertentie, en vervolgens met de rompslomp komt te zitten van telefoontjes, mensen die willen komen kijken, mensen die een proefrit willen maken, samen naar het postkantoor voor de overschrijving, enzovoort. Heeft u daar allemaal geen zin in of geen tijd voor, bel ons of meld uw auto online aan. Snel en gemakkelijk, en u krijgt een marktconform bod.

Wat krijg ik voor mijn auto?

Wat krijg ik voor mijn auto? Die vraag wordt ons vaak gesteld. Wat u krijgt voor uw auto hangt af van het merk, het type, het bouwjaar, de opties en accessoires, de staat waarin de auto is, en of de auto nog APK gekeurd is. Als u deze gegevens aan ons doorgeeft via het aanmeldformulier of telefonisch op 085 – 76 00 144 of 06 – 51 49 35 36 (via Whatsapp kan ook), dan hoort u per omgaande ons bod op uw auto.

auto aanmelden kapotte auto verkopen

Auto gratis ophalen

Bij verkoop komen we uw auto gratis ophalen, op een plaats, datum en tijd die u passen. En dan ontvangt u meteen het geld contant in handen, plus de RDW vrijwaring. Wel zo makkelijk en sneller kan het niet.

Vaak gestelde vragen: verkopen van uw kapotte auto

Welke autopapieren en verdere spullen heb ik nodig?
Welke informatie heeft u nodig over mijn kapotte auto?
Kan ik nog geld krijgen voor mijn kapotte auto?
Koopt u ook auto’s in die niet APK gekeurd zijn?

 

 

Nieuws

[widgetkit id=”1″]

 

 

Klantreacties

[widgetkit id=”3″]