Kapotte auto verkopen Amsterdam?

Ontvang binnen 1 uur een gratis en vrijblijvend bod. Je zit nergens aan vast!

Verkoop je kapotte auto in Amsterdam?

Ontvang binnen 1 uur een gratis en vrijblijvend bod. Je zit nergens aan vast!

Geef uw kenteken op 
  Vul uw tellerstand in:


  Naam


  Telefoonnummer

  Van je Auto Af

  MAKKELIJK EN SNEL UW KAPOTTE AUTO VERKOPEN IN AMSTERDAM?

  Is uw auto zwaar beschadigd, afgekeurd voor de APK, of in uw ogen rijp voor de sloop? U kunt hier nog steeds geld aan verdienen. Bij ons bent u dan op het juiste adres voor de inkoop van uw kapotte auto uit Amsterdam. Onze medewerkers kunnen op elk gewenst tijdstip de auto ophalen. Wij zorgen voor het transport. In geval van sloop zorgen we ook voor de demontage van uw kapotte auto, waarna de diverse auto onderdelen van uw auto worden gerecycled. Uw auto verkopen levert daarom ook vaak een leuk bedrag op. Bent u benieuwd of u uw kapotte auto nog aan ons kunt verkopen, en wat onze werkwijze is? Lees dan verder of neem meteen contact met ons op via het contactformulier of telefonisch.

  VAK JE KAPOTTE

  Auto Af

  SNEL EN GRATIS

  Waardebepaling

  EERLIJKE PRIJS VOOR

  Uw Auto

  SNELLE EN DUIDELIJKE

  Overdracht

  Verkoop je kapotte auto

  Uw voordelen

  • Verkoop uw auto veilig en snel
  • Een realistische, marktconforme prijs
  • Wij halen persoonlijk de auto bij u op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw auto aanmelden

  VEEL VOORKOMENDE DEFECTEN

  Van je Auto Af

  HOE WERKT HET

  1. AANMELDEN VAN UW KAPOTTE AUTO VOOR EEN BOD

  Bel ons op 085 – 76 00 144 en u krijgt direct uitleg van een van onze inkopers over de mogelijkheden. Of meld uw kapotte auto online aan en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
  Op basis van uw informatie over het voertuig krijgt u van ons in overleg een indicatie bod. Indien dat bod u bevalt gaan we verder naar stap 2.

  2. TAXATIE VAN UW KAPOTTE AUTO OP LOCATIE

  Aan de hand van de overeengekomen richtprijs komen wij gratis bij u langs in Amsterdam. Bij deze bezichtiging kunnen we de daadwerkelijke verkoopprijs overeenkomen. Vervolgens gaan we verder naar stap 3.

  3. OPHALEN, VRIJWAREN EN CONTANT AFREKENEN

  De kapotte auto wordt opgehaald op een afgesproken plaats, datum en tijdstip, die u schikken. U ontvangt dan van ons direct een meldcode voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering. De auto wordt ter plekke gevrijwaard zodat de wegenbelasting wordt gestopt. En u ontvangt contant het afgesproken bedrag van de chauffeur.

  WAARDEBEPALING

  Het bedrag dat uw auto voor u oplevert als u deze aan ons verkoopt, is afhankelijk van diverse factoren, zoals merk, type, opties en accessoires, bouwjaar, kilometerstand, en de schade of het mankement. Ook de verdere staat waarin de auto verkeert is van invloed en de vraag ernaar in de markt.

  Waarom kiezen voor van je auto af

  Verkoop je schade auto snel!

  Direct van je kapotte auto af? Bij Auto Inkoop Company Scheffer kan dit snel en is eenvoudig tegen een eerlijke prijs.

  kapotte auto verkopen

  Van je Auto Af

  Wij kopen uw schade auto door heel Nederland.

  Verkoop nu jouw kapotte auto en wij halen deze kosteloos door heel Nederland op! 

  Van je Auto Af

  UW KAPOTTE AUTO  VERKOPEN IN AMSTERDAM

  Overweegt u een andere auto aan te schaffen of heeft u al een andere, en wilt u van de huidige auto af? Zoekt u een auto inkoop bedrijf dat geld biedt voor uw kapotte auto? Dan bent u op de goede website. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk stellen ons in staat om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw auto. Wij kopen auto’s in Amsterdam op, ook auto’s die schade of een defect hebben. Een kapotte auto verkopen in Amsterdam is dus geen enkel probleem! Ook hebben we expertise op het gebied van inkoop van schadeauto’s. Neemt u vandaag nog contact op met onze inkoopafdeling en laat u informeren over de mogelijkheden voor het verkopen en laten ophalen van uw auto in Amsterdam.

  BINNEN 24 UUR VAN UW KAPOTTE AUTO AF

  Hebt u een auto voor onze inkoop, of bent u benieuwd onder welke voorwaarden u de auto mogelijk zou kunnen verkopen? Onze inkoopdienst is 24 uur per dag bereikbaar via het contactformulier, of telefonisch of via Whatsapp. We bellen u binnen 15 minuten terug. Daarnaast garanderen wij dat wij een geschikt voertuig binnen een etmaal ophalen. Dit kan vanaf elke gewenste locatie in Amsterdam. Bovendien zorgen wij voor een eenvoudige en contante betaling. Het bedrag dat u voor de kapotte auto krijgt hebben we dan al afgesproken, en de chauffeur van de ophaalservice heeft het bij zich. Hebt u behoefte aan meer informatie? Wij staan voor u klaar.

  Verkoop je kapotte auto

  Uw voordelen

  • Verkoop uw auto veilig en snel
  • Een realistische, marktconforme prijs
  • Wij halen persoonlijk de auto bij u op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw auto aanmelden

  VEEL VOORKOMENDE DEFECTEN

  Waarom kiezen voor van je auto af

  Kapotte auto GRATIS ophalen!

  Hebt u onverhoopt een ongeluk gehad? Is uw auto anderszins beschadigd, en zijn de kosten van reparatie hoger dan de dagwaarde? Dan is het lucratiever om uw kapotte auto te verkopen. Wij kunnen deze voor u op elke gewenste plek ophalen. Dit kan de plaats van het ongeluk zijn, of bij u thuis, dus ook in Amsterdam. Onze inkoop- en ophaalservice is bovendien de hele dag bereikbaar, waardoor binnen 24 uur uw auto opgehaald kan worden. Wilt u uw kapotte auto verkopen in Amsterdam, aarzel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier, telefonisch op 085 – 76 00 144 of via whatsapp op 06 – 51 49 35 36.

  Schade auto verkopen
  Kapotte auto verkopen amsterdam