Goede deal met autoverkoop

 In Nieuws

Wil je van je auto af? wij halen je auto op!
  Vul uw tellerstand in:


  Naam


  Telefoonnummer

  Uw voordelen

  • Verkoop uw auto veilig en snel
  • Een realistische, marktconforme prijs
  • Wij halen persoonlijk de auto bij u op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw auto aanmelden

  goede-deal-beanRowan Atkinson, beter bekend als Mr Bean, heeft zijn McLaren F1 GTR verkocht. Hij kocht de auto in 1997 voor ‘maar’ 730.000 Euro en heeft de auto nu verkocht voor 11 miljoen. Dat is een van de grootste autodeals in de Engelse geschiedenis.

  Atkinson is de eerste eigenaar van de donkerrode superwagen die een topsnelheid heeft van 390 km per uur. De komiek legde zo’n 66.000 km af met zijn unieke sportwagen, maar is er ook twee keer mee gecrashed. De laatste keer was het verzekeringsbedrag maar liefst dik één miljoen euro. De fabriek heeft de auto toen compleet hersteld. Het onderhoud werd ook door de fabrikant uit Woking gedaan. Een grote beurt kost enkele tienduizenden euro’s. Elke 5000 km moet de koppeling worden vervangen en om de vijf jaar de brandstoftank.

  Goede deal

  Een rijke Britse autoverzamelaar heeft de bolide van Atkinson gekocht voor een bedrag in de buurt van de vraagprijs, waarmee de acteur een winst van ruim 10 miljoen euro maakte op de F1. Hij heeft dan ook een goede deal gedaan. De dealer die de verkoop faciliteerde wil het precieze bedrag niet bekend maken, maar zegt wel: “Everyone is very pleased with the sale. There was interest from around the world and it has gone to a British buyer who will drive it like Rowan did.” Hopelijk zonder die 2 ongelukken, want er zijn maar 64 straatversies van deze auto.

  De verkoop van Mr. Beans McLaren F1 verliep via het Britse Taylor & Crawley, gespecialiseerd in de verkoop van historische auto’s en racewagens.
  goede-deal

  Ook een goede deal met uw auto doen?

  Zulke wagens als de McLaren F1 GTR zien we hier niet elke dag langskomen natuurlijk, maar we zijn dan ook geen specialist in racewagens. Wél zijn we specialist in inkoop van auto’s. Alle merken en alle modellen kunt u bij ons aanbieden om te verkopen. Bel ons voor een goede deal als u zelf uw auto wilt verkopen op 085-7600144 of vul het online formulier in.

   

  Recommended Posts
  auto verkopen om elektrisch te gaan rijden