Gratis waardebepaling caravan zonder registratie


  Naam

  Telefoonnummer

  SNEL EN GRATIS WAARDEBEPALING

  EERLIJKE PRIJS VOOR UW CARAVAN

  SNELLE EN DUIDELIJKE OVERDRACHT

  Wil je van je IFA caravan af? wij halen je IFA op!

  RDW caravan inkoop
  CWE caravan inkoop

  Uw voordelen

  • Verkoop uw IFA caravan veilig en snel
  • Een realistische, marktconforme prijs
  • Wij halen persoonlijk de IFA caravan bij u op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw IFA caravan aanmelden


   Naam

   Telefoonnummer

   Snel en makkelijk direct je IFA caravan verkopen

   U wilt uw IFA caravan verkopen?

   Wanneer u een IFA caravan verkopen wilt zijn er vele mogelijkheden. Vaak kosten die u veel tijd en moeite, en heeft u er een hoop rompslomp van. De eenvoudigste en snelste manier is om vandaag nog te bellen met Caravan Inkoop Taxatie. Uw IFA caravan verkopen kan eenvoudig zijn en snel gaan.

   Wij regelen de inkoop van uw IFA caravan van A tot Z. We hebben een jarenlange ervaring met de inkoop van auto’s, caravans, campers, bedrijfsauto’s en motorfietsen. Hierdoor bent u verzekerd van een vakkundige service.

   We halen de IFA caravan netjes bij u op en u ontvangt direct uw geld en het RDW-vrijwaringsbewijs. Daarna hoeft u alleen nog maar de verzekering op te zeggen.

   U kunt ons bellen op 085-760 01 44 of 06-51 49 35 36. Via dit gsm-nummer kunt u ons ook foto’s van de IFA caravan toesturen. Als u uw IFA caravan online aanmeldt nemen wij per omgaande contact met u op.

   Caravan ophalen in heel Nederland.

   Van je Caravan af is onderdeel van Autobedrijf Scheffer, een gerenommeerd adres voor het inkopen en verkopen van campers, caravans, auto’s en bedrijfsvoertuigen. Vanuit ons kantoor in Soest werken we door heel Nederland. Ons vaste team doet er alles aan om u als klant zo goed mogelijk te helpen. Dat doen we aan de telefoon, maar ook als we bij u de IFA caravan komen ophalen.

   Wij houden ons graag aan onze afspraken. Als u bij ons uw IFA caravan verkoopt, dan weet u waar u aan toe bent. En als u graag eerst eens met ons wilt kennismaken, dan kan dat ook. De koffie staat bij ons in Soest 6 dagen per week voor u klaar. Op afspraak helpen we u ook op zondag.

   Marktconform bod voor je caravan

   Een IFA caravan is een waardevol bezit. Veel mensen hebben veel meegemaakt en beleefd met hun IFA caravan. Als je dan besluit om de IFA caravan te verkopen, dan wil je er ook een goede prijs voor krijgen. Caravan Inkoop Taxatie neemt caravan inkoop serieus en we zullen daarom altijd een marktconform bedrag voor uw IFA caravan bieden. Bijna nieuw of juist te oud om nog mee op reis te gaan, u krijgt altijd een fatsoenlijk bod voor uw IFA caravan.

   De aanschafprijs en leeftijd geven niet altijd een duidelijke indicatie. Daarom is het beter een heldere opgave te doen van de staat van de IFA Caravan en eventuele schade of defecten. Foto’s meesturen met het webformulier of via whatsapp helpt ook om een realistisch bod op uw IFA caravan te kunnen doen.

   In elk seizoen uw IFA caravan verkopen

   Het komt regelmatig voor dat van de ene op de andere dag de IFA caravan verandert van een fijne reisgenoot in een vervelende kostenpost of een lastige sta-in-de-weg. Dan moet de IFA caravan zo snel mogelijk weg, maar wel voor een acceptabele prijs. Bij Caravan Inkoop Taxatie is de IFA caravan verkopen op elk moment mogelijk. U hoeft niet te wachten tot het goede seizoen, dat doen wij wel. Uw IFA caravan verkopen kan dus zodra u het wilt, en u hoeft er niet mee te adverteren. Ook hoeft u nergens heen met de IFA caravan.

   Met een telefoontje of door de IFA caravan aan te melden op deze website, heeft u de verkoop al bijna geregeld. Daarna komen wij de IFA caravan bij u of bij de stalling ophalen. Geen kopzorgen, niet zelf transporteren, en alles snel en netjes geregeld.