Gratis waardebepaling caravan zonder registratie


Naam

Telefoonnummer

SNEL EN GRATIS WAARDEBEPALING

EERLIJKE PRIJS VOOR UW CARAVAN

SNELLE EN DUIDELIJKE OVERDRACHT

Wil je van je Chateau caravan af? wij halen je Chateau op!

RDW caravan inkoop
CWE caravan inkoop

Uw voordelen

  • Verkoop uw Chateau caravan veilig en snel
  • Een realistische, marktconforme prijs
  • Wij halen persoonlijk de Chateau caravan bij u op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw Chateau caravan aanmelden


Naam

Telefoonnummer

Snel en makkelijk direct je Chateau caravan verkopen

U wilt uw Chateau caravan verkopen?

Wanneer u een Chateau caravan verkopen wilt zijn er vele mogelijkheden. Vaak kosten die u veel tijd en moeite, en heeft u er een hoop rompslomp van. De eenvoudigste en snelste manier is om vandaag nog te bellen met Caravan Inkoop Taxatie. Uw Chateau caravan verkopen kan eenvoudig zijn en snel gaan.

Wij regelen de inkoop van uw Chateau caravan van A tot Z. We hebben een jarenlange ervaring met de inkoop van auto’s, caravans, campers, bedrijfsauto’s en motorfietsen. Hierdoor bent u verzekerd van een vakkundige service.

We halen de Chateau caravan netjes bij u op en u ontvangt direct uw geld en het RDW-vrijwaringsbewijs. Daarna hoeft u alleen nog maar de verzekering op te zeggen.

U kunt ons bellen op 085-760 01 44 of 06-51 49 35 36. Via dit gsm-nummer kunt u ons ook foto’s van de Chateau caravan toesturen. Als u uw Chateau caravan online aanmeldt nemen wij per omgaande contact met u op.

Caravan ophalen in heel Nederland.

Van je Caravan af is onderdeel van Autobedrijf Scheffer, een gerenommeerd adres voor het inkopen en verkopen van campers, caravans, auto’s en bedrijfsvoertuigen. Vanuit ons kantoor in Soest werken we door heel Nederland. Ons vaste team doet er alles aan om u als klant zo goed mogelijk te helpen. Dat doen we aan de telefoon, maar ook als we bij u de Chateau caravan komen ophalen.

Wij houden ons graag aan onze afspraken. Als u bij ons uw Chateau caravan verkoopt, dan weet u waar u aan toe bent. En als u graag eerst eens met ons wilt kennismaken, dan kan dat ook. De koffie staat bij ons in Soest 6 dagen per week voor u klaar. Op afspraak helpen we u ook op zondag.

Marktconform bod voor je caravan

Een Chateau caravan is een waardevol bezit. Veel mensen hebben veel meegemaakt en beleefd met hun Chateau caravan. Als je dan besluit om de Chateau caravan te verkopen, dan wil je er ook een goede prijs voor krijgen. Caravan Inkoop Taxatie neemt caravan inkoop serieus en we zullen daarom altijd een marktconform bedrag voor uw Chateau caravan bieden. Bijna nieuw of juist te oud om nog mee op reis te gaan, u krijgt altijd een fatsoenlijk bod voor uw Chateau caravan.

De aanschafprijs en leeftijd geven niet altijd een duidelijke indicatie. Daarom is het beter een heldere opgave te doen van de staat van de Chateau Caravan en eventuele schade of defecten. Foto’s meesturen met het webformulier of via whatsapp helpt ook om een realistisch bod op uw Chateau caravan te kunnen doen.

In elk seizoen uw Chateau caravan verkopen

Het komt regelmatig voor dat van de ene op de andere dag de Chateau caravan verandert van een fijne reisgenoot in een vervelende kostenpost of een lastige sta-in-de-weg. Dan moet de Chateau caravan zo snel mogelijk weg, maar wel voor een acceptabele prijs. Bij Caravan Inkoop Taxatie is de Chateau caravan verkopen op elk moment mogelijk. U hoeft niet te wachten tot het goede seizoen, dat doen wij wel. Uw Chateau caravan verkopen kan dus zodra u het wilt, en u hoeft er niet mee te adverteren. Ook hoeft u nergens heen met de Chateau caravan.

Met een telefoontje of door de Chateau caravan aan te melden op deze website, heeft u de verkoop al bijna geregeld. Daarna komen wij de Chateau caravan bij u of bij de stalling ophalen. Geen kopzorgen, niet zelf transporteren, en alles snel en netjes geregeld.