Van je caravan af?
Vul het formulier in

1
2

Van je Caravan af?
Vul het formulier in

1
2

Caravan verkopen? Bij vanjeacaravanaf.nl krijgt u de beste prijs

Wilt u uw caravan verkopen? VANJECARAVANAF.NL koopt alle merken. U ontvangt direct contant geld en het RDW-vrijwaringsbewijs. Bij VANJECARAVANAF.NL kopen we alle merken en soorten caravans in. Dat geldt voor uw caravan als deze in goede of zelfs perfecte staat verkeert. Maar ook als uw caravan schade heeft, de APK is verlopen of gesloopt moet worden, kunt u de caravan aan ons verkopen.

Vlak na de zomervakantie besluiten veel mensen dat ze van de caravan af willen. De kosten van de winterstalling en het onderhoud weegt niet meer op tegen de waarde van uw caravan. Van je caravan af koopt uw caravan. Ook als u geen zin of tijd meer heeft om met uw caravan op vakantie te gaan en u wilt van uw caravan af, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een professionele garage in het midden van het land (Soest) ben u altijd welkom.

Uw caravan verkopen aan Vanjeautoaf.nl, hoe werkt het?

STAP 1:

U meld u zich aan en ontvangt een bod.

STAP 2:

 daadwerkelijke verkoopprijs vaststellen.

STAP 3:

Online vrijwaren en contant afrekenen.

Uw caravanverkopen aan Vanjeautoaf.nl, hoe werkt het?

STAP 1:

U meld u zich aan en ontvangt een bod.

STAP 2:

 daadwerkelijke verkoopprijs op locatie vaststellen

STAP 3:

Online vrijwaren en contant afrekenen.

Bij Caravan Inkoop Taxatie verkoopt u snel en betrouwbaar uw Caravan.

Uw Caravan vandaag verkopen.

Bel ons op 085-76 00 144 en u krijgt direct uitleg over de mogelijkheden, of meld uw Caravan  online aan en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Op basis van uw informatie over de Caravan krijgt u van één van onze erkende taxateurs in overleg een indicatie bod. Indien dat bod u bevalt gaat u verder naar stap 2.

Taxatie op locatie.

Aan de hand van de overeengekomen richtprijs komen wij gratis bij u langs. Bij bezichtiging op locatie om de daadwerkelijke verkoopprijs bij u vast te stellen, komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen bod. Vervolgens gaan we verder naar stap 3.

Online vrijwaren en contant afrekenen.

De Caravan wordt opgehaald op afgesproken plaats, datum en tijdstip, en wordt dan ter plekke gevrijwaard. U ontvangt dus direct een meldcode voor het opzeggen of opschorten van uw verzekering, en u ontvangt contant het afgesproken bedrag van de chauffeur van Caravan Inkoop Taxatie.