Wil je van je auto af? wij halen je auto op!


  Vul uw tellerstand in:

  Naam

  Telefoonnummer

  Uw voordelen

  • Verkoop uw auto veilig en snel
  • Een realistische, marktconforme prijs
  • Wij halen persoonlijk de auto bij u op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw auto aanmelden

  Auto zonder APK verkopen

  Uw auto is afgekeurd, de APK is verlopen en u brengt de auto niet meer naar de APK-keuring of er is een andere reden waarom de auto zonder APK is gebleven. Het aanbieden van uw ongekeurde auto bij ons is geen probleem, u kunt uw auto zonder APK verkopen aan ons. U belt een van onze inkopers op 085-76 00 144 en bespreekt uw situatie en wensen. U geeft ons informatie over uw auto zonder APK en op basis daarvan doen wij u een reëel bod.

  Een nog snellere manier is om uw auto zonder APK vrijblijvend online aan te melden. Wij hebben dan de basisgegevens van uw auto al in ons systeem, en kunnen tijdens het telefoongesprek meer tijd nemen om de verkoopprijs of ophaaldetails met u te bespreken. We halen auto’s op door heel Nederland, op een van te voren afgesproken datum, tijd en plaats, die u schikken.

  Goede redenen

  auto zonder apk verkopenDe redenen om van een auto zonder APK af te willen zijn divers. Om te beginnen mag u er niet meer in rijden. De auto moet verplicht goedgekeurd zijn op een bepaalde datum. Bovendien kunt u een flinke boete opgelegd krijgen als de keuringsdatum verlopen is. Dit kan wel 130 Euro kosten! En een auto waarin u niet meer mag rijden, maar nog wel van u is, daar heeft u niets aan. Hij mag niet op de openbare weg en uw verzekeringsmaatschappij wil wel gewoon de premie ontvangen.

  Uw auto zonder APK aanbieden

  Kortom, blijf niet zitten met een auto waarvan de APK verlopen is, laat uw afgekeurde auto niet staan, maar bel ons. Met één telefoontje kunt u de wagen aanbieden en vervolgens horen welk bedrag wij voor uw auto geven. U kunt uw auto zonder APK verkopen, zodat u er niet meer voor verantwoordelijk bent, geen boete riskeert en er ook geen verzekeringspremie meer voor hoeft te betalen.

  Wij kopen auto’s; ook uw auto zonder APK verkopen kan bij ons. U kunt deze bij ons aanbieden, telefonisch of via het aanmeldformulier op onze website. We reageren altijd snel. Aarzel niet en vraag om ons bod voor uw auto.

  Afhaling, vergoeding en vrijwaring

  Als u met ons bod akkoord gaat maken we meteen een afspraak voor het ophalen van de auto. Dit is gratis, en u ontvangt van de chauffeur, bij het ophalen, direct het afgesproken bedrag en de RDW vrijwaring. De motorrijtuigenbelasting wordt door deze vrijwaring automatisch gestopt en u loopt niet meer het risico een boete te krijgen voor uw auto zonder APK. U heeft het document ook nodig om uw autoverzekering op te zeggen.