Auto met transmissieschade?

Ontvang binnen 1 uur een gratis en vrijblijvend bod. Je zit nergens aan vast!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Verkoop je Auto met transmissieschade?

Ontvang binnen 1 uur een gratis en vrijblijvend bod. Je zit nergens aan vast!

Geef uw kenteken op 
  Vul uw tellerstand in:


  Naam


  Telefoonnummer

  Auto met transmissieschade verkopen

  DE KOSTEN VOOR REPARATIE VAN TRANSMISSIESCHADE

  Bij een merkdealer kunt u vaak alleen kiezen voor een nieuwe versnellingsbak. Zoekt u verder door dan blijkt dat u ook een gebruikte of gereviseerde versnellingsbak kan kiezen, of uw eigen versnellingsbak met schade kunt laten reviseren. Bedenk dan dat er nog alternatieven zijn. Uw auto met transmissieschade verkopen kan namelijk ook.

  Een nieuwe versnellingsbak én een gebruikte versnellingsbak kunnen flink geld kosten. Een versnellingsbak van een 4×4 krijgt het dikwijls zwaar te verduren. Bijvoorbeeld die van een Volvo XC70. Het kan voorkomen dat er bij een dergelijke auto een tandwiel, keerring of lager kapot gaat en dan is er transmissieschade. Een nieuwe versnellingsbak voor een Opel Astro met bouwjaar 2006 bijvoorbeeld, kost zo’n 700 tot 800 Euro. Een gebruikte versnellingsbak voor een Ford Connect uit 2009 komt op ca 600 tot 700 Euro. Een gebruikte versnellingsbak voor een Toyota Aygo uit 2011 kost ca 450 tot 500 Euro. Met de aanschaf van de versnellingsbak alleen bent u er nog niet. De kosten voor de demontage van uw huidige versnellingsbak en/of de revisie of de montage van een nieuwe of gebruikte versnellingsbak komen er nog bovenop. Hierdoor kan de garagefactuur best hoog uitvallen, want de arbeidsuren tellen zwaar mee in de rekening.

  VAK JE KAPOTTE

  Auto Af

  SNEL EN GRATIS

  Waardebepaling

  EERLIJKE PRIJS VOOR

  Uw Auto

  SNELLE EN DUIDELIJKE

  Overdracht

  Verkoop je kapotte auto

  Uw voordelen

  • Verkoop uw auto veilig en snel
  • Een realistische, marktconforme prijs
  • Wij halen persoonlijk de auto bij u op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw auto aanmelden

  VEEL VOORKOMENDE DEFECTEN

  Auto met transmissieschade verkopen

  PROBLEMEN BIJ EEN AUTO MET TRANSMISSIESCHADE

  • De transmissie kan lawaai maken of vreemde geluiden zoals rammelen, ratelen of gieren. Dit kan veroorzaakt zijn doordat de bak te weinig olie heeft, door versleten of beschadigde tandwielen of lagers, of door afstandsringen die versleten zijn waardoor er speling is ontstaan.
  • De versnellingsbak kan kraken bij het schakelen of u kunt moeilijk terugschakelen. Dit kan komen door versleten synchromesh ringen.
  • Als u gas geeft of optrekt schiet hij uit de versnelling. Dit kan komen doordat het schakelmechanisme versleten is, doordat de schakelmof versleten is of dat er iets niet meer in orde is in de synchroniseerinrichting van de transmissie. Dit laatste kan ook de oorzaak zijn van een transmissie die moeilijk in de versnelling gaat.

  WELKE TRANSMISSIESCHADE KAN EEN AUTO OPLOPEN

  Een transmissie bevat diverse grotere en kleinere onderdelen zoals bijvoorbeeld het differentieel, keerringen, tandwielen, lagers en synchromesh ringen. Het zijn vaak de lagers die stuk gaan, mara soms de tandwielen. Door blijven rijden met kapotte tandwielen/lagers kan méér schade veroorzaken, waardoor er bijvoorbeeld een as door de behuizing van de versnellingsbak heen kan komen. Dit geeft vaak een harde klap en een olielekkage.

  SOORTEN TRANSMISSIE

  Er zijn twee soorten versnellingsbakken ofwel transmissies : handgeschakelde en automatische transmissies. De meeste handmatige versnellingsbakken hebben 5 of 6 versnellingen. Automaten zijn er in meer types. De automatische versnellingsbak doet wat de naam zegt, namelijk automatisch schakelen tussen de versnellingen, maar ook automatisch (ont)koppelen. Met sequentiële automaten kan de autobestuurder ook zelf schakelen en met semi-automaten moet dat zelfs.

  Waarom kiezen voor van je auto af

  Verkoop je defecte auto snel!

  Direct van je kapotte auto af? Bij Auto Inkoop Company Scheffer kan dit snel en is eenvoudig tegen een eerlijke prijs.

  kapotte auto verkopen

  Van je Auto Af

  Wij kopen uw kapotte auto door heel Nederland. 

  Verkoop nu jouw kapotte auto en wij halen deze kosteloos door heel Nederland op! 

  Auto met transmissieschade verkopen

  WILT U UW AUTO MET TRANSMISSIESCHADE VERKOPEN?

  We begrijpen dat u de reparatie- of revisiekosten voor de auto met transmissieschade te hoog vindt, of dat u deze niet wilt of kan betalen. Bovendien moeten de kosten ook altijd nog in verhouding blijven met de waarde van de auto zelf. Als de auto al wat ouder is, dan is deze verhouding al gauw buiten proporties. Een betere mogelijkheid is dan uw auto met transmissieschade verkopen aan een bedrijf wat er geld voor biedt. Als u contact met ons opneemt en de gegevens van uw auto aan ons doorgeeft, en daarbij vermeldt dat de auto transmissieschade heeft, dan krijgt u een reëel bod voor uw auto. De auto kan inmiddels wel een blok aan uw been geworden zijn. Immers, een auto die niet meer rijdt en niet meer gerepareerd zal worden, daar wilt u liever snel vanaf. Bel ons of vul het online aanmeldformulier in. Uw auto met transmissieschade verkopen kan vandaag nog geregeld worden.

  OPHALEN VAN UW AUTO, VERGOEDING EN VRIJWARING

  Als u met ons bod akkoord bent maken we meteen een afspraak voor het laten ophalen van de auto. Dit is gratis en kan in heel Nederland op een datum en tijdstip die u schikken. U ontvangt van de chauffeur die de auto bij u ophaalt direct het afgesproken bedrag plus de RDW vrijwaring. Door de vrijwaring wordt de motorrijtuigenbelasting vanzelf gestopt. U heeft de meldcode ook nodig voor het opzeggen van uw autoverzekering.

  Verkoop je kapotte auto

  Uw voordelen

  • Verkoop uw auto veilig en snel
  • Een realistische, marktconforme prijs
  • Wij halen persoonlijk de auto bij u op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw auto aanmelden

  VEEL VOORKOMENDE DEFECTEN

  Waarom kiezen voor van je auto af

  Verkoop je Auto met transmissieschade

  Direct van je kapotte auto af? Bij Auto Inkoop Company Scheffer kan dit snel en is eenvoudig tegen een eerlijke prijs.

  Auto met transmissieschade verkopen