Auto met kapotte koppakking

Ontvang binnen 1 uur een gratis en vrijblijvend bod. Je zit nergens aan vast!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Verkoop je Auto met kapotte koppakking

Ontvang binnen 1 uur een gratis en vrijblijvend bod. Je zit nergens aan vast!

Geef uw kenteken op 
  Vul uw tellerstand in:


  Naam


  Telefoonnummer

  Van je Auto Af

  Auto met kapotte koppakking verkopen

  De reparatiekosten van een auto met kapotte koppakking dalen nogal flink. Het is een fikse reparatie en de kosten bestaan voor het grootste deel uit arbeidsloon. De koppakking zelf kost niet zo enorm veel, maar het werk wat de garage eraan moet doen kost wel veel tijd, en tijd is geld. Manuren hebben al gauw een prijskaartje van 60 Euro per uur of nog hoger. Maar wat dan? Niet repareren? Is een auto met kapotte koppakking verkopen mogelijk?

  VAK JE KAPOTTE

  Auto Af

  SNEL EN GRATIS

  Waardebepaling

  EERLIJKE PRIJS VOOR

  Uw Auto

  SNELLE EN DUIDELIJKE

  Overdracht

  Verkoop je kapotte auto

  Uw voordelen

  • Verkoop uw auto veilig en snel
  • Een realistische, marktconforme prijs
  • Wij halen persoonlijk de auto bij u op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw auto aanmelden

  VEEL VOORKOMENDE DEFECTEN

  Van je Auto Af

  WAT IS EEN KOPPAKKING PRECIES EN WAT DOET DIE?

  We hebben er allemaal wel eens van gehoord, maar wat is een koppakking nu eigenlijk. De koppakking is de afdichting tussen het motorblok en de cilinderkop. Het doel ervan is het vormen van een vloeistofdichte en gasdichte afdichting.
  De cilinderkop is als het ware het deksel op de verbrandingsruimte in de motor, de cilinders. In de cilinderwanden van het motorblok lopen kanalen met koelvloeistoffen en olie. Ze zorgen voor smering en koeling van de cilinderkop. De koppakking zorgt tevens voor de afdichting van deze kanalen.
  Een koppakking moet bestand zijn tegen hoge gasdruk. Door veroudering en gewoon door he gebruik ervan gaat een koppakking slijten, zodat na verloop van tijd vervanging nodig is.

  HET VERVANGEN VAN EEN KAPOTTE KOPPAKKING

  Vervangen van de kapotte koppakking is in theorie redelijk eenvoudig, maar het kost wel flink wat tijd, vooral bij nieuwere auto’s. Dit komt doordat er eerst nogal wat onderdelen verwijderd moeten worden, vooraleer de cilinderkop gedemonteerd kan worden. Vooral bij moderne injectiemotors is dit een hele klus. Het pasvlak van de cilinderkop moet meestal ook gevlakt worden door een revisiebedrijf. Demontage en montage kan samen een hele dag in beslag nemen.

  Bovendien kan er ook nog een scheur in de kop zitten als de motor is drooggelopen. Deze zal dan gelast of vervangen moet worden. Of er kan andere schade zijn die het gevolg is van de lekke koppakking. Het is belangrijk dat de monteur de montagevoorschriften van de fabrikant goed opvolgt. Dit heeft betrekking op het aandraaien van de cilinderkopbouten, die zelf trouwens ook vaak vernieuwd moeten worden.

  Waarom kiezen voor van je auto af

  Verkoop je defecte auto snel!

  Direct van je kapotte auto af? Bij Auto Inkoop Service kan dit snel en is eenvoudig tegen een eerlijke prijs.

  kapotte auto verkopen

  Van je Auto Af

  Wij kopen uw kapotte auto door heel Nederland. 

  Verkoop nu jouw kapotte auto en wij halen deze kosteloos door heel Nederland op! 

  Van je Auto Af

  WILT U UW AUTO MET KAPOTTE KOPPAKKING VERKOPEN?

  We begrijpen het als u de kosten voor reparatie van de auto met kapotte koppakking te hoog vindt, en kunnen ons goed voorstellen dat u die niet wilt of kan betalen. Vooral als de auto al wat ouder is. De reparatiekosten moeten natuurlijk wel in verhouding staan tot de waarde die de auto nog heeft.

  EEN BETERE MOGELIJKHEID: UW AUTO MET KAPOTTE KOPPAKKING VERKOPEN

  Als u contact met ons opneemt en enkele gegevens van uw auto aan ons doorgeeft (vermeldt aub daarbij even dat de koppakking kapot, verbrand of lek is), dan krijgt u van ons een reëel bod voor uw auto. De auto met kapotte koppakking hoeft dan geen blok aan uw been meer te zijn. Een auto die stilstaat en niet meer gerepareerd zal worden, daar wilt u liever vanaf. Bel ons of vul het formulier in, en verkoop uw auto vandaag nog. Een auto met kapotte koppakking verkopen is heel goed mogelijk!

  OPHALEN VAN DE AUTO EN DE VERGOEDING VOOR UW AUTO

  Als u met ons bod akkoord gaat kunnen we direct een afspraak voor het ophalen van de auto maken. Dit is gratis, kan door heel Nederland op een tijd en plaats die u uitkomen, en u ontvangt van de chauffeur meteen het afgesproken bedrag en de RDW vrijwaring bij het ophalen van de auto.
  De motorrijtuigenbelasting wordt door de vrijwaring vanzelf gestopt. De meldcode heeft u ook nodig om uw autoverzekering op te zeggen.

  Verkoop je kapotte auto

  Uw voordelen

  • Verkoop uw auto veilig en snel
  • Een realistische, marktconforme prijs
  • Wij halen persoonlijk de auto bij u op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw auto aanmelden

  VEEL VOORKOMENDE DEFECTEN

  Waarom kiezen voor van je auto af

  Verkoop je Auto met kapotte koppakking!

  Direct van je kapotte auto af? Bij Auto Inkoop Company Scheffer kan dit snel en is eenvoudig tegen een eerlijke prijs.

  Auto met kapotte koppakking verkopen