Heeft u vragen ? Telefoon: 085 760 0144

Maandag T/m Zondag  09:00 tot 21:00 uur
  Vul uw tellerstand in:


  Naam


  Telefoonnummer

  Uw voordelen

  • Verkoop uw auto veilig en snel
  • Een realistische, marktconforme prijs
  • Wij halen persoonlijk de auto bij u op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw auto aanmelden

  Reparatiekosten auto met kapotte motor

  Wat de oorzaak ook is, u leest dit waarschijnlijk omdat u een auto met kapotte motor heeft, en het is even waarschijnlijk dat de kosten voor reparatie of vervanging van de motor best fors zijn. Vooral bij oudere auto’s die tweedehands zijn aangeschaft, is het al snel niet de moeite en het geld meer waard om de kapotte motor te laten repareren of vervangen. De waarde van de auto weegt dan niet op tegen de kosten die ermee gepaard gaan. Is de auto met defecte motor verkopen niet een betere optie?

  Liever de auto met defecte motor verkopen?

  auto met defecte motor verkopenHeeft u een auto met defecte motor en wilt u er vanaf, bel ons dan. Wij kopen auto’s met schade en defecten, ook auto’s met een defecte motor. We halen ze gratis op door heel Nederland. Uw auto staat anders maar geld te kosten. U kunt er niet mee rijden maar de wegenbelasting en de verzekering lopen wel gewoon door. Uw auto met defecte motor verkopen is een betere optie!

  Uw auto met kapotte motor is nog geld waard! De auto met defecte motor verkopen

  Maar uw auto is nog geld waard. Vul het online formulier in of bel ons, om te weten wat wij voor uw auto met kapotte motor geven. U krijgt een reëel bod.

  Afhandeling van de verkoop, ophalen, betaling en vrijwaring

  Als u met dit bod akkoord gaat kan het snel gaan, we kunnen dan meteen afspreken waar en wanneer de auto wordt opgehaald. Dit gebeurt op een datum, tijd en plaats die u passen. Bij het ophalen krijgt u het afgesproken bedrag direct van de chauffeur overhandigd. U ontvangt dan ook meteen het RDW vrijwaringsbewijs. Daardoor wordt de wegenbelasting automatisch stopgezet, en als u met het vrijwaringsbewijs (de meldcode erop) uw autoverzekering opzegt, wordt deze ook gestopt.

  Bel ons nu voor een bod op uw auto met kapotte motor, of vul het formulier in

  Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar van 9 tot 21 uur, en met het online aanmeldformulier kunt u 24 uur per dag uw auto met defecte motor aanmelden. We reageren snel, zodat u gauw zult weten wat u voor uw auto kunt krijgen, en waar u aan toe bent. Auto met motorschade verkopen – snel, veilig & eerlijk inclusief ophalen

  Motorschade aan u auto en verkopen – zonder risico!
  U zoekt een koper voor de inkoop van u auto met motorschade en vraagt ​​u af: “Wat is mijn auto met motorschade nog waard? Dan ben je bij vanjeautoaf aan het juiste adres! Eigenaren van auto’s met een motorstoring zitten met hoge reparatiekosten. Het repareren van een beschadigde cilinderkop, klepschade of schade aan de distributieketting is veel werk en niet echt goedkoop. Allereerst moet u vragen en informeren hoe hoog de kosten van een reparatie zouden zijn. Als de reparatie duurder is dan het voertuig zelf, heeft het absoluut geen zin om deze reparatie uit te voeren. Als de marktwaarde van het voertuig rond de € 3.500 ligt en de reparaties het genoemde bedrag van € 3.500 aanzienlijk overschrijden, dan is het niet rendabel. Daarnaast is een deel van de motorschade helemaal niet te repareren. Dit betekent dat er een ruilmotor zou moeten worden gevonden en deze in het voertuig zou moeten worden geïnstalleerd. Een optie zou dan zijn: verkoop de auto met motorschade of verkoop de defecte auto!

  Motorschade en u auto online verkopen: heel gemakkelijk en veilig!
  De aankoop van motorschade hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Onze eenvoudige online service bewijst dit. Want ook als u uw oude auto wilt verkopen, gaat het leven door. Afspraken na afspraken en het normale dagelijkse leven geven u niet altijd tijd om naar de plaatselijke dealer te rijden. Gelukkig bieden wij afschaffing van de aankoop van motorschade! Omdat wij u als klant centraal stellen en u zo de hoogste mate van flexibiliteit bieden – wat u vandaag nodig heeft! Neem contact met ons op via het contactformulier en vul alle belangrijke gegevens over uw auto in. Met een autotaxatie leggen we telefonisch alle details van uw auto vast. En dan? Auto getaxeerd, bod geaccepteerd, verkocht – uw klus is geklaard en u heeft uw voertuig in een mum van tijd in contanten omgezet.

  Motorschade auto inkoop: merkonafhankelijk en flexibel!
  Bij het zoeken naar het juiste bedrijf om de motorschade in te kopen, komt u verschillende uitdagingen tegen. Want sommige dealers zijn alleen gespecialiseerd in bepaalde merken of zelfs modellen. Een tijdrovende zoektocht is net zo zenuwslopend. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om motorschade online te kopen of geheel merkonafhankelijk een auto te kopen. Bij ons kunt u uw auto met motorschade verkopen en hoeft u geen seconde te twijfelen of wij hem aannemen. Door tientallen jaren ervaring in het inkopen van motorschades weten wij dat het niet nodig is om specifieke modellen uit te zoeken. In plaats daarvan maken wij het u gemakkelijk en verzorgen wij in ieder geval de aankoop van de motorschade. Uiteraard hebben ook auto’s zonder motorschade een plekje bij ons. Daarom geldt het volgende: Welk merk, model, eerste registratie en staat ook, u kunt uw auto verkopen met motorschade en zeker zijn van uw geld.

  Laat nu uw auto taxeren en ontvang een vrijblijvende offerte!
  Verkoop uw schadeauto en geniet van de klantenservice!
  Als u uw auto met motorschade wilt verkopen, is het allerbelangrijkste de beste prijs. U heeft het defecte voertuig immers niet nodig en u wilt er snel geld van maken. Toch speelt ook de weg naar het geld een rol. Als experts met jarenlange ervaring in het inkopen van motorschades hebben wij ook onze dienstverlening kunnen uitbreiden. Daarom kunt u vandaag de dag de hoogste mate van flexibiliteit verwachten bij het verkopen van een auto met motorschade. U ontvangt een live voertuigevaluatie bij aankoop van een motorschade. Wat betekent dat? Wij registreren al uw gegevens en gebruiken deze om het voertuig telefonisch te beoordelen. U hoeft dus geen omwegen te maken voor de aankoop van motorschade, maar verkoopt de auto met motorschade vanaf de bank. Hierdoor ontvangt u van ons een offerte voor de aankoop van motorschade. Hierbij letten wij op transparantie en eerlijkheid, want bij de aankoop van motorschade wilt u zich immers veilig voelen bij de vakman. Bod geaccepteerd en u wilt de auto met motorschade verkopen? Dan zit je werk erop! Dankzij onze uitgebreide klantenservice hoeft u na de verkoop niets meer te doen. U geeft ons gewoon de datum voor het ophalen van uw voertuig door en wij zullen er natuurlijk op tijd zijn. Afmelden, ophalen etc. worden dan ook door ons verzorgd. Na het kopen van de auto hoeft u alleen maar het geld te accepteren en nu weet u hoe gemakkelijk het is om een ​​beschadigde motor te kopen