Auto met defecte katalysator verkopen

Ontvang binnen 1 uur een gratis en vrijblijvend bod. Je zit nergens aan vast!

Verkoop je auto met defecte katalysator

Ontvang binnen 1 uur een gratis en vrijblijvend bod. Je zit nergens aan vast!

Geef uw kenteken op 
  Vul uw tellerstand in:


  Naam


  Telefoonnummer

  Van je Auto Af

  REPARATIEKOSTEN ALS DE KATALYSATOR VAN UW AUTO DEFECT IS

  Wanneer u met een auto met defecte katalysator zit komt u mogelijk voor hoge reparatiekosten te staan. Een nieuwe katalysator kost algauw een paar honderd Euro. Daar komen dan ook nog kosten voor de- en montage nog bij want de manuren van de monteurs moeten tenslotte ook betaald worden. Dat is niet gering, dus misschien wilt u liever van de auto af, maar is een auto met defecte katalysator verkopen eigenlijk wel mogelijk?

  VAK JE KAPOTTE

  Auto Af

  SNEL EN GRATIS

  Waardebepaling

  EERLIJKE PRIJS VOOR

  Uw Auto

  SNELLE EN DUIDELIJKE

  Overdracht

  Verkoop je kapotte auto

  Uw voordelen

  • Verkoop uw auto veilig en snel
  • Een realistische, marktconforme prijs
  • Wij halen persoonlijk de auto bij u op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw auto aanmelden

  VEEL VOORKOMENDE DEFECTEN

  Van je Auto Af

  WAT IS EEN KATALYSATOR EIGENLIJK

  De katalysator van een auto is een onderdeel van het uitlaatkanaal. De katalysator levert er een bijdrage aan het omzetten van schadelijke stoffen in minder schadelijke stoffen. In een 3-wegkatalysator (bij benzinemotoren) kunnen stikstofoxiden (NOX) gereduceerd worden tot stikstof en zuurstof, koolmoNOXide (CO) geoxideerd worden tot kooldioxide (CO2) en koolwaterstoffen (CH-verbindingen) geoxideerd worden tot CO2 en H2O (water). Bij dieselmotoren wordt er in een SCR-katalysator (Selective Catalytic Reduction) NOX gereduceerd tot water en stikstof.

  Hoe beter het verbrandingsproces is, hoe meer brandstof er verbrand wordt en hoe minder de motor nog milieubelastende stoffen produceert. Het is belangrijk dat het verbrandingsproces geoptimaliseerd is om ervoor te zorgen dat er een zo laag mogelijke milieubelasting optreedt en tevens een zo laag mogelijk belasting voor de gezondheid. Daarna komt het optimaliseren van de restgassen aan bod. Dit is waar de katalysator zijn werk moet doen.

  UW AUTO MET DEFECTE KATALYSATOR VERKOPEN

  Als u in zo’n situatie zit en u vindt de reparatie van de auto te duur, dan is de auto met defecte katalysator verkopen mogelijk. Wij kopen auto’s met schade, met mankementen en met defecten, dus ook uw auto komt in aanmerking. Vul het aanmeldformulier in en we bellen u terug. Na het opnemen van enkele gegevens over de auto krijgt u dan een bod. Gaat u akkoord met dit bod, dan kunnen we afspreken waar en wanneer uw auto met kapotte katalysator wordt opgehaald, overal in Nederland en gratis.

  Waarom kiezen voor van je auto af

  Verkoop je defecte auto snel!

  Direct van je auto af met defecte katalysator? Bij Auto Inkoop Company Scheffer kan dit snel en is eenvoudig tegen een eerlijke prijs.

  Auto met defecte katalysator verkopen

  Van je Auto Af

  Wij kopen uw kapotte auto door heel Nederland. 

  Verkoop nu jouw kapotte auto en wij halen deze kosteloos door heel Nederland op! 

  Van je Auto Af

  BELANG VAN EEN GOED WERKENDE KATALYSATOR

  Een goed functionerende katalysator is van vitaal belang voor de milieuprestaties van uw auto. Volgens onderzoek van de European Environment Agency (EEA) kan een defecte katalysator de uitstoot van schadelijke stoffen zoals stikstofoxiden en koolmonoxide aanzienlijk verhogen, wat leidt tot een verslechtering van de luchtkwaliteit en gezondheidsproblemen.

  AFHANDELING VAN DE VERKOOP VAN EEN AUTO MET DECETE KATALYSATOR

  Als u contact met ons opneemt en de gegevens van uw auto aan ons doorgeeft, en daarbij vermeldt dat de automatische versnellingsbak defect is, dan krijgt u van ons een reëel bod voor uw auto. De auto is wellicht een blok aan uw been, een auto met kapotte automaat die stilstaat en die niet meer gerepareerd zal worden, daar wilt u gewoon vanaf. Bel ons of vul het online aanmeldformulier in, en verkoop uw auto vandaag nog. Het kan, een auto met defecte automaat verkopen.

  Verkoop Jouw Kapotte Auto Met Gemak!

  Ontsnap aan hoge reparatiekosten en verkoop je kapotte auto vandaag nog aan ons. Wij bieden een snelle en betrouwbare oplossing, waarbij we je auto gratis ophalen door heel Nederland. Neem contact met ons op en ontvang snel een eerlijk bod. Kies voor gemak, kies voor een vlotte afhandeling, kies voor de vrijheid van je kapotte auto af te komen!

  Verkoop je kapotte auto

  Uw voordelen

  • Verkoop uw auto veilig en snel
  • Een realistische, marktconforme prijs
  • Wij halen persoonlijk de auto bij u op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw auto aanmelden

  VEEL VOORKOMENDE DEFECTEN

  Waarom kiezen voor van je auto af

  Verkoop je defecte auto in 3 stappen

  Contact Opnemen: Bel ons of vul ons online formulier in om contact met ons op te nemen. Vertel ons over de staat van je auto en eventuele gebreken.

  Bod Ontvangen: Na het verstrekken van de nodige informatie, ontvang je van ons een eerlijk bod op je kapotte auto. Dit bod is gebaseerd op een grondige evaluatie van je voertuig.

  Ophalen en Betaling: Ga je akkoord met ons bod? Dan plannen we een afspraak voor het ophalen van je auto op een locatie en tijdstip dat jou uitkomt. Bij het ophalen ontvang je direct het afgesproken bedrag en een RDW-vrijwaring.

  defecte auto