Is de APK verlopen? Auto afgekeurd?

 In Nieuws

Wil je van je auto af? wij halen je auto op!
  Vul uw tellerstand in:


  Naam


  Telefoonnummer

  Uw voordelen

  • Verkoop uw auto veilig en snel
  • Een realistische, marktconforme prijs
  • Wij halen persoonlijk de auto bij u op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw auto aanmelden

  apk verlopen
  Is uw APK verlopen? Met andere woorden, de auto had al gekeurd moeten zijn, maar de keuring is niet gebeurd of de auto is afgekeurd. Dan mag u er niet meer mee rijden. U kunt er een fikse boete voor krijgen, zowel van de politie als van de RDW. Daarvoor hoeft u niet eens te worden aangehouden: de RDW houdt van ieder voertuig de keuringsdatum bij en stuurt automatisch een bekeuring toe, ook wanneer u de auto in de tussentijd niet gebruikt.

  APK verlopen of auto afgekeurd, wat nu?

  Maar wat dan, als u de auto niet meer wilt laten keuren, of u krijgt deze niet meer goedgekeurd.

  Auto waarvan de APK verlopen is verkopen

  Het aanbieden van uw auto waarvan de APK verlopen is aan Auto Inkoop Company is geen probleem. U kunt deze gewoon bij ons aanbieden. U belt een van onze inkopers op 085-7600144 en bespreekt de situatie en uw wensen. U geeft ons informatie over uw auto zonder APK en op basis daarvan doet Auto Inkoop Company u een reëel bod.

  Een nog snellere manier is om u auto zonder APK vrijblijvend online aan te melden via het aanmeldformulier. Wij hebben dan de basisgegevens van uw auto al in ons systeem, en kunnen tijdens het telefoongesprek meer tijd nemen om de verkoopprijs of de ophaaldetails met u te bespreken.

  Kortom, blijf niet zitten met een auto waarvan de APK verlopen is, laat uw afgekeurde auto niet staan, maar bel ons. Met een telefoontje kunt u de wagen aanbieden aan Auto Inkoop Company. Wij kopen auto’s, ook uw auto zonder APK kunt u aanbieden, telefonisch of via het aanmeldformulier op onze website. We zijn 7 dagen per week bereikbaar tot 23.00 uur. Aarzel niet en vraag om ons vrijblijvend bod voor uw auto.
   

  Recent Posts
  auto-van-de-zaak